2024.04.20, Szombat
Turisztikai szakmai napot tartanak Szolnokon
szolnok.hu

Turisztikai szakmai napot tartanak Szolnokon

szolnok.hu

2019.07.29. 08:00

Turisztikai szakmai nap a városházán 2019. szeptember 5-én a turisztikai szektorban dolgozó szakemberek részére.

Hirdetés

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata komoly energiákat fordít a turizmus fejlesztésére, a város értékeinek megismertetésére, ezért folyamatosan az együttműködés, partnerség kialakításán dolgozunk.
Célunk, hogy a fogadóközösség egésze megfelelő szemlélettel viszonyuljon a turizmushoz és a látogatók ne csak a turisztikai létesítményekben, attrakcióknál kapjanak igényeiket kielégítő szolgáltatásokat, hanem valóban pozitív élményekkel gazdagodjanak szolnoki tartózkodásuk során.

Terveink között mindig is szerepelt egy, a turisztikai szektorban tevékenykedő szakemberek Szolnokkal kapcsolatos ismereteinek bővítését szolgáló térítésmentes szakmai nap megszervezése, kiegészítve egy tematikus városnéző túrával, melynek eredményeként megvalósulhat a kollégák városi turizmus iránti elkötelezettségének, lokálpatriotizmusának erősítése, illetve a helyi turisztikai, kulturális értékek széles körű megismertetése.

A szakmai napon történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: Amennyiben felkeltette érdeklődését  felhívásunk, jelentkezését 2019. augusztus 15-ig várjuk a [email protected] e-mail címre.

AktuálisSzolnokturisztikai szakmai napJász-Nagykun-Szolnok megye