2020.07.06, Hétfő

Hirdetés

44 új hellyel bővült Szolnokon a Hild Viktor úti parkolóhelyek sáma
szolnok.hu

44 új hellyel bővült Szolnokon a Hild Viktor úti parkolóhelyek sáma

szolnok.hu

2019.11.19. 08:00

Folytatódnak a fejlesztések a Széchenyi lakótelepen, ahol ezúttal a Hild Viktor úton bővült negyvennéggyel a parkolóhelyek száma. Ezzel enyhül a környező társasházakban élők parkolási gondja, a jó hír pedig az, hogy további parkolók épülnek a városrészben – mondta el Szalay Ferenc polgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Hirdetés

Megemlítette, hogy várhatóan a Botár Imre és a Malom úton is bővül a parkolók száma utcánként harminccal. Ehhez kapcsolódva Rehó János önkormányzati képviselő a Lovas István és Aranyi Sándor utakat is megemlítette, mivel a gépjárművek számának növekedésével mindkettőben felmerültek parkolási gondok.

Rehó János a Csóka úton aszfaltozást szorgalmaz, azonban ehhez a város új közgyűlésének támogatására lesz szükség. Borda Zoltán új önkormányzati képviselőként egyetértett vele abban, hogy a már tervezett Varjú és Fakopáncs utak járdaépítése is szükséges, nagyon várt beruházás.

Végül Szalay Ferenc polgármester úgy fogalmazott: bízik abban, hogy a lakótelepen a fejlesztések folytatódnak, és pártállástól függetlenül az ott élők érdekeit szem előtt tartva dolgoznak majd együtt az önkormányzati képviselők!

AktuálisSzolnokJász-Nagykun-Szolnok megyeparkoló