2024.03.29, Péntek
Idén is lesz karácsonyi jótékonysági vásár

Idén is lesz karácsonyi jótékonysági vásár

JNSZMKH Kormánymegbízotti Kabinet

2019.11.18. 20:40

December 4-én fél tízkor nyitja meg kapuit a Megyeháza Díszterme és Márványterme a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idei jótékonysági akcióján. A vásár délután fél ötig tart, délelőtt negyed tizenegykor a Légierő Zenekar Szolnok ad koncertet – hangzott el az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján.

Hirdetés

 

A jótékonysági rendezvényt idén a nevelőszülőknél élő gyermekek javára rendezi meg az önkormányzat – mondta Hubai Imre. A Megyei Közgyűlés elnöke kiemelte, idén bővül a program: nem csak süteményvásár lesz, de kézműves termékeket is lehet majd venni

Töretlen siker a karácsonyi vásár, hiszen az elmúlt években mind a résztvevők száma, mind a befolyt összeg nőtt – hangsúlyozta dr. Berkó Attila. A kormánymegbízott azt mondta, társadalmi felelősség a nevelőszülői rendszer támogatása, amely színvonalasan lát el fontos állami feladatot. Úgy vélte, ennek üzenetértéke is jelentős, mert a kormány példa nélküli odafigyeléssel támogatja a nevelőszülői rendszert.

 

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal – erősítve a megyei önkormányzattal meglévő, nagybetűs együttműködést – idén is csatlakozik az immár harmadik jótékonysági vásárhoz – tette hozzá dr. Berkó Attila.

A rendezvényen a szolnoki Liget Otthonban, a törökszentmiklósi Angolkert Otthonban, és a bánhalmai Fenyves Otthonban élők karácsonyi dísztárgyakat, ajándéktárgyakat kínálnak, az ezekből származó összeget az intézmények szakmai munkájára fordítják.

Aktuáliskarácsonyi jótékonysági vásárJász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal