2024.04.23, Kedd
Beteg sorstársaikat is megajándékozták Martfűn
martfu.hu

Beteg sorstársaikat is megajándékozták Martfűn

martfu.hu

2019.12.09. 14:30

Ünnepi hangulatban köszöntötte a Mikulást, a Karácsonyt és búcsúztatta az óévet a Martfűi Mozgássérültek Egyesülete 2019. december 5.-én, a Művelődési Központban.

Hirdetés

Évösszegző gondolatok, kellemes zene és finom ételek tették igazán családiassá a civil közösség karácsonyi ünnepségét. Az egyesület beteg, otthonukhoz kötött tagjait is meglátogatták, megajándékozták a közelgő ünnepek alkalmából a közel ötven fős, összetartó közösség tagjai.

A martfűi mozgássérült szervezet 1990-ben kezdte meg működését. A civil közösség munkáját 2008 óta Mucsi Józsefné Ibolya fogja össze, aki a jövő évtől másoknak adja át a vezetést, de aktív tagjaként, továbbra is segíti a klub működését.

Ibolya összegzése alapján, az idei évben is sok jóban és szépben volt része a helyi mozgássérült közösségnek: kirándulásokban, amelyeken sok szép helyen jártak, számos múzeumot, tájat, templomot, várat és kastélyt láttak. Rendszeres összejövetelekben, finom ebéddel, amelyet sokszor a klub vezetője készített. Esélyegyenlőségi napokban, névnapokban, szülinapokban, virágültetésben…

A közel három évtizedes civil közösség működésének fontos eseményei, összetartozást erősítő rendezvényei gondosan összeállított fotóalbumokban sorjázva segítik a visszatekintést és a jövő évi programok tervezgetését.

AktuálisMartfűJász-Nagykun-Szolnok megyeünnepi hangulatajándékozás