2024.04.18, Csütörtök
Ideiglenesen bezárták a Művelődési Központot Martfűn
martfumuvhaz.hu

Ideiglenesen bezárták a Művelődési Központot Martfűn

martfu.hu

2020.03.13. 16:44

A kialakult egészségügyi helyzetre tekintettel, azt fokozottan komolyan véve, az itt élők egészségének és életének védelme érdekében, Martfű Város Önkormányzata azt a döntést hozta, hogy a város kulturális intézménye 2020. március 13-tól határozatlan ideig zárva tart – tájékoztatott Asztalosné Kocsis Enikő, a Művelődési Központ igazgatója.

Hirdetés

A kormány veszélyhelyzetet hirdetett és rendkívüli intézkedéseket hoz az immár világjárvánnyá nyilvánított koronavírus-járvány hazai megelőzésére. Kormánydöntés alapján március 11-től zárt helyen tilos megtartani a 100 főt, nem zárt helyen pedig az 500 főt meghaladó rendezvényeket.

– Ebben a helyzetben a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeinket lemondtuk, későbbi időpontra helyeztük, és nem tudjuk fogadni a kiscsoportjainkat sem. A március 14-i térzenei program és a március 15-i városi ünnepség is elmarad. Várhatóan új időpontban lesz a szervezés alatt álló Zorán koncert is. További programjaink időpont változásáról is folyamatosan hírt adunk. Felelősségteljesen biztosítva a szükséges feltételeket, a mozit sem tudjuk üzemeltetni.

A véradókat azonban várjuk a meghirdetett időpontban. Megszervezzük, hogy biztonsággal lehessen vért adni az intézményben, március 17-én 13.30-tól 17 óráig.

A Művelődési Központban a munkavégzés, határozatlan ideig, zárt ajtók mögött történik. Elérnek bennünket a [email protected] email címen és az 56/450-146-os telefonszámon – mondta az intézményvezető, köszönettel bízva az intézmény látogatóinak megértésében ebben a rendkívüli helyzetben!

AktuálisMartfűMartfű Művelődési Központ