2024.05.26, Vasárnap
Forgalomkorlátozások a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny útvonalán
Fotó: www.tdh.hu és Tour de Hongrie facebook

Forgalomkorlátozások a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny útvonalán

MTI

2024.05.08. 08:59

Karcagról rajtol a mezőny ma 12 óra 50 perckor, a versenyzők Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye útjain haladnak majd.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform a weboldalán kedden.
 


A mai etap érinti a 4-es főutat is 

A tájékoztatás szerint a résztvevők a rajtot követően a Kunmadaras - Tiszaszentimre - Tiszaszőlős útvonalon érkeznek meg Tiszafüredre, majd onnan a 33-as főúton Hortobágy érintésével Nagyhegyesnél térnek le Hajdúszoboszló irányába. A város körül a kerékpárosok 3 kört tesznek meg, érintve a 4-es főutat is - ismertették a részleteket, megjegyezve, hogy a befutó várhatóan délután 16.30 óra környékén lesz Hajdúszoboszlón, a Szent István Parknál.
Az Útinform arra hívta fel a figyelmet, hogy a mezőny elhaladásakor, egy-egy útszakaszon rendőri segítséggel megállítják a forgalmat, és a csomópontokban is rendőri forgalomirányításra kell számítani.
A tájékoztatás szerint a verseny közben - rendőri irányítás mellett - lesz lehetőség az útvonalat keresztező közlekedésre.
Azt is közölték, hogy Karcag és Hajdúszoboszló belterületén is lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell számítani, amelyekre a kihelyezett táblák hívják fel a figyelmet.

AktuálisJász-Nagykun-Szolnok VármegyeTour de HongrieKarcagKunmadarasTiszaszentimreTiszaszőlős