2024.05.23, Csütörtök

Bocik a csomagtartóban

2016.04.05. 13:35

Személygépkocsival szállították a jásziványról lopott borjúkat. A jászapáti rendőrök igazoltatták és elfogták a két férfit.

A Jászapáti Rendőrőrs két járőre Jászkisér egyik utcáján igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit és annak utasát. A rendőrök a jármű átvizsgálásakor észlelték, hogy annak ledöntött hátsó ülésein két kis boci feküdt. A járőrök elszámoltatták a két férfit, akik zavartan viselkedtek, egymással ellenmondásba keveredtek és az állatok eredetét nem tudták igazolni. Pár perccel később kiderült, hogy a borjúkat igazoltatásuk előtt tulajdonították el egy jásziványi tanyáról. A rendelkezésre álló adatok szerint K. László erki és V. Sándor tarnazsadányi lakosok a kerítés megbontását követően jutottak be a tanyára, ahol az istállóból eltulajdonították a két állatot, melyeket a személygépkocsijukban szállítottak el a helyszínről.

A járőrök az ellenőrzéskor továbbá megállapították, hogy a jármű sofőrje nem rendelkezik vezetői engedéllyel és a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

A rendőrök lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és a Jászapáti Rendőrőrsre előállították a két férfit. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a jogsértőket és a lefoglalt állatokat tulajdonosának visszaadták.

forrás: police.hu

Galéria

Helyi hírekJászapátirendőrségJászivány