2024.05.26, Vasárnap

A bölcsődei dolgozókat köszöntötték

2016.04.19. 09:20

A Bölcsődék Napját 2010 óta rendszeresen megünnepli a szakma.

A Bölcsődék Napját 2010 óta rendszeresen megünnepli a szakma. Szolnokon is immár hagyományosan a városháza Hubay Ferenc Dísztermében köszöntötte az ágazat dolgozóit Szalay Ferenc polgármester, valamint a város önkormányzata.

Április 21-ike az ország minden pontján a bölcsődei dolgozók és az önkormányzatok közbenjárásának segítségével egy olyan ünneppé varázsolt lehetőség, amikor valamennyien megköszönhetjük a bölcsődékben dolgozók elkötelezett, a picinyek fejlődését, egészséges növekedését biztosító nívós szakmai munkáját – hangzott el a rendezvény bevezetőjében.

Szalay Ferenc polgármester köszöntőjében azt hangsúlyozta, hogy a bölcsődei oktató-nevelő munka mára rendkívül fontossá vált a gyermekek nevelésében, nem véletlen, hogy egyre több szülő a lehető legkorábban beíratja csemetéjét a bölcsődébe.

Dr. Koncz József, a szolnoki bölcsődei nevelés jeles alakja a Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata által fenntartott bölcsődékben kiemelkedő tevékenységet végzők elismeréséül évente kiadható „Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért” Emlékérmet alapított.

A szakmai elismerést idén Bettenbuch Jánosné, a Simon Ferenc úti bölcsőde kisgyermeknevelője, valamint Bander Ferencné, igazgatósági titkár vehette át a város polgármesterétől.

forrás: szolnok.hu

Galéria

Helyi hírekBölcsődék Napjakisgyermekgondozó