2024.06.25, Kedd

CSOKISZÖKŐKÚTTAL ÉS MŰSZAKI CSEMEGÉKKEL CSÁBÍT A SZOLNOKI FŐISKOLA

2016.04.04. 14:23

"Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!" a jelmondata az április 15-én Szolnokon is bemutatkozó Szakmák Éjszakája elnevezésű programkavalkádnak.

"Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!" a jelmondata az április 15-én Szolnokon is bemutatkozó Szakmák Éjszakája elnevezésű programkavalkádnak, mely nem csupán tartalmas kikapcsolódási lehetőséget kínál, de a jövő, a karrier felé vezető (élet)utat is megmutatja. S mivel a Szakmák Éjszakája sokat sejtető nevéhez hűen nem lesz egy tipikus pizsama party, legyenek bár szülők, vagy diákok, a standra ellátogatókat garantáltan nem hagyják majd sötétben tapogatózni!

A Szolnoki Főiskola színes képzési palettájáról ínyencségek egész sorával várják a látogatókat, a Műszaki Szakképzési Centrum Jendrassik tagintézményében – lánykori nevén a Gépipariban. Rengeteg hasznos információ és szórakoztató bemutató mellett például a hallgatók között szakmai gyakorlati helyként is komoly népszerűségnek örvendő Campus Étterem jóvoltából egy csokiszökőkút mennyei ízélményével.

Ám mielőtt a gépek és nyomtatott áramkörök szerelmesei letargiába esnének, ígérik, hogy ezen a különleges estén műszaki csemegékből sem lesz hiány! Egyebek között „terítékre kerül" a nemrégiben több százmilliós pályázati forrásból gazdagodott laborműszer-park néhány ritkán látható és kipróbálható darabja, melyeket avatott segítők – oktatók és hallgatók – társaságában nemcsak kiállítási tárgyként, de működés közben is meg lehet csodálni.

forrás: szolfportal.hu

Galéria

Helyi hírekSzolnoki Főiskolaszakmák éjszakájaPróbáld ki, csináld meg, ismerd meg!