2024.05.23, Csütörtök

Diplomaosztó a Szolnoki Főiskolán

2016.06.25. 11:17

A Szolnoki Főiskola diplomaátadó ünnepi szenátusi ülését tartottak péntek délelőtt a campuson.

A Szolnoki Főiskola diplomaátadó ünnepi szenátusi ülését tartottak péntek délelőtt a campuson, melyen beszédet mondott dr. Solti Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériuma miniszteri biztosa, Szalay Ferenc, Szolnok város polgármestere, Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke, valamint Dr. Túróczi Imre, a Szolnoki Főiskola rektora.

A 2015/16 tanév tavaszi szemeszterében a Szolnoki Főiskola záróvizsgáit június 13. és június 16. között, szakmai vizsgáit május 11-19. között szervezték. Ebben a vizsgaidőszakban az alapképzésben résztvevő nappali, levelező és távoktatás tagozatos, továbbá a szakirányú továbbképzésben és felsőoktatási szakképzésben, valamint a felsőfokú szakmenedzser képzésben résztvevő hallgatók jelentkeztek záróvizsgára.

Összesen 173 fiatal jelent meg a bizottságok előtt a szakdolgozat védésére és a komplex szóbeli feleletre, míg a szakmai vizsgák moduljaiból heten adtak számot tudásukról. A hallgatók felkészültségét dicséri, hogy kilencen kiváló minősítésű diplomát szereztek.

Jelen vizsgaidőszak lezárultával az intézmény 74 oklevelet és 88 záróvizsga-igazolást bocsát ki. Azi intézmény július 1-től a Kecskeméti Főiskolával közösen, egyetemként működik tovább.

forrás: szolnok.hu
 

Galéria

AktuálisSzolnoki Főiskolazáróvizsga