2024.03.28, Csütörtök

Elindult a „My Törökszentmiklós” mobilalkalmazás

torokszentmiklos.hu

2016.07.13. 14:17

Naprakészek lehetünk egy mobilalkalmazással Törökszentmiklós életéből.

Hirdetés

Napjainkban a leggyorsabb tájékozódási eszköz a mobiltelefon. Az élet különböző területeit érintően juthatunk információkhoz az okos telefonok által. Törökszentmiklós Önkormányzata egy ingyenesen letölthető interaktív kommunikációs csatorna kiépítéséről gondoskodott, amely a közösség építésére is kiválóan alkalmas. Ez a kommunikációs csatorna a My Törökszentmiklós.

Naprakész információkat nyújt a települési hírekről, közérdekű információkról, rendezvényekről.

Alkalmas a vállalkozások szolgáltatásainak, civil szervezetek rendezvényeinek feltöltésére is. Ehhez csupán le kell tölteni a mobilalkalmazást illetve regisztrálniuk kell a My Törökszentmiklós kommunikációs csatornán. Az alkalmazás iOS és Android készülékekre is letölthetők.

Az alkalmazás letöltése is egyszerű.  A telefonkészülékük Play áruházába belépve a keresőben, ha megtalálták a My Törökszentmiklós feliratot és telepítik, megjelenik a régi víztoronnyal ellátott ikon. Itt az alkalmazás megnyitását követően láthatják a Törökszentmiklós térképet illetve a menüben a nevezetességek, rendezvények helyszíneit stb.

A My Törökszentmiklós segítségével egy térképes felületen vagy menürendszerben téma szerint válogathatnak a városi programok, rendezvények, szolgáltatások között. A térképen kiválasztott program vagy szolgáltatás helyszínére GPS navigál el igény szerint. Az alkalmazás az üzleti életben is hasznos lehet, hiszen a szolgáltatások is könnyen hozzáférhetővé válnak a közönség számára.

forrás: torokszentmiklos.hu