2024.05.22, Szerda

Suzuki-márkakereskedés nyílt Kisújszálláson

2016.07.09. 08:29

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszálláson 35 éve üzemelő Sándor Service mostantól a Suzuki hivatalos márkakereskedése és márkaszervize is lesz egyben. A Suzuki Sándor nyílt hétvégéjén bárki kipróbálhatja a márka teljes hazai felhozatalát, köztük az új Balenót is, a Suzuki legújabb szépreményű modelljét.

Két motorkerékpár márkakereskedés után, a Suzuki Sándor az idei első autószalon, ami a Suzuki egyre bővülő kereskedői hálózatában nyílik. “Meggyőződésem, hogy az év második felében is tudunk tovább növekedni, hiszen a Vitara, az S-CROSS, a Swift és a Celerio mellé nemrégiben megérkezett a legújabb modell, a Baleno, és nem titok, hogy idén még egy sajátgyártású modell is piacra kerül: az S-CROSS ráncfelvarrott változata”- mondta a pénteki ünnepélyes szalonavatón Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. operatív igazgatója.

 

Az eseményen részt vett Kisújszállás alpolgármestere, Tatár Zoltán is, aki elmondta, jelentősnek tartja a város életében ezt a profilbővítést. “Egyrészt karnyújtásnyira került a helyi, kisújszállási autóstársadalomnak a Suzuki gépkocsi vásárlásának a lehetősége, másrészt a vállalkozás példát ad a sikeres működésről és a megújulni tudásról”.

„Régi vágyunk teljesült a mai napon azzal, hogy városunkba és életünkbe behoztunk egy újabb világmárkát, a Suzukit. A Suzuki Magyarországon sikertörténet, nagyon sok elégedett ügyféllel. Ennek szeretnénk mi is részese lenni és továbbadni az élményt ügyfeleink részére” – mondta az 1980 óta üzemelő Sándor Service és egyben az új Suzuki Sándor márkakereskedés tulajdonosa, Sándor Ferenc.

A Suzuki márkakereskedések avatásakor kialakult hagyomány szerint, a szalagátvágást követően a Magyar Suzuki Zrt. vezetősége egy pénzbőséget hozó, vevő-csábító, integető porcelánmacskát ajándékozott a Suzuki Sándornak jókívánsága jeléül.

 

A pénteki szalonavató után megkezdődött a Suzuki Sándor nyílt hétvégéje, teljes üzemben. Az érdeklődők a kereskedés tesztautói közt olyan sikeres modelleket próbálhattak ki, mint a Vitara, az SX4 S-CROSS vagy épp az indiai gyártású új Baleno.

forrás: suzukisandor.hu