2024.03.28, Csütörtök

Törökszentmiklóson is összegyűjtik a felesleges lomokat

torokszentmiklos.hu

2016.09.09. 13:08

Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. szeptember 26-a és 30-a között a közszolgáltatás keretében ingyenes LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT SZERVEZ!

Hirdetés

A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagy takarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban.

A 2016. szeptember 26-a és 30-a közötti akció során lehetősége van város valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került használhatatlan bútorokat ingyenesen elszállíttathassa.

Az akció során összegyűjtött hulladék a Kétpói Regionális Hulladékközpontba kerül.

A lom hulladék elszállítása az egyes körzetekben az egyéb kommunális hulladék elszállításával azonos gyűjtőnapon történik. 

Amit elszállítanak a lomtalanítási akció keretein belül: kidobásra szánt, olyan nagyobb méretű háztartási hulladék, amely a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladja, pld. bútorok (szék, ágy, szekrény stb.).

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve NEM kerül átvételre:

- Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján.)

- Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)

- Kertgondozásból származó zöldhulladék

- Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)