2022.07.05, Kedd
Együttműködést kötöttek a turizmus jegyében

Együttműködést kötöttek a turizmus jegyében

police.hu

2017.04.28. 14:46

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. együttműködési megállapodást kötött.

Hirdetés

 

Minden év kiemelt rendőri feladata a Jász-Nagykun-Szolnok megyébe pihenni érkező magyar és külföldi turisták nyugalmának biztosítása. A térség kulturális vonzerejéhez jelentősen hozzájárul a RepTár nyújtotta látványosság. A RepTár országosan egyedülálló módon biztosít lehetőséget az odalátogatók számára Magyarország repüléstörténetének megismerésére. A nagymértékű látogatottság miatt a rendőrség is kiemelt feladatának érzi az intézmény értékeinek megóvását. Ennek érdekében a folyamatos kapcsolattartást, a kölcsönös tájékoztatást, a látogatók elégedettségének biztosítását tűzték ki célul. A közös cél égisze alatt köttetett meg az együttműködési megállapodás a felek között.

Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Kovács Ákos a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója írta alá az együttműködési megállapodást 2017. április 26-án a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság épületében.

Helyi hírekSzolnokJász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságRepTár Szolnoki Repülőmúzeum