2020.07.15, Szerda

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság harmadik alkalommal szervezte meg a „Ki mit tud? elnevezésű versenyt a hátrányos helyzetű fiatalok számára.

Hirdetés

A diákok hangszeres zene, ének, vers és próza, valamint tánc kategóriákban léptek színpadra. A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színházterme 2018. június 13-án méltó helyszínt és hangulatot teremtett a 20 színvonalas produkciónak.

A megyei döntőn a zsűri kategóriánként kiválasztotta a legjobbakat. Az eredményhirdetés különdíj átadásával kezdődött, amelyet dr. Koller József honvéd dandártábornok az MH 86 Helikopter Bázis parancsnoka nyújtott át Simon Évának, aki klarinétjával és hangjával is elkápráztatta a zsűrit, illetve a közönséget is.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok a vers és próza kategóriában a tiszaburai Mága Melisszának, ének kategóriában pedig a Tiszaburáról érkezett Pozák Rolandnak adta át az első helyezésért járó elismerést. Dr. Csilleiné Mága Erika, az Aba-Novák Kulturális Központ módszertani munkatársa tánc versenyszámban a mezőtúri Leg- a láb tánccsoportnak, míg hangszeres zene kategóriában  a Szolnokról érkezett Borsos Tamás, Nagy Viktor és Suki Viktor vehette át a hangjegyet ábrázoló kupát dr. Koller József honvéd dandártábornoktól.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság jóvoltából a versenyről minden résztvevő emléklappal és apró ajándékkal távozhatott.

Az országos versenyen a vers és próza kategóriában első helyet elért Mága Melissza képviseli Jász-Nagykun-Szolnok megyét.

Helyi hírekJász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságKi mit tud?Tehetségkutató verseny