2024.04.26, Péntek
Megújult a Mezőtúri Református Kollégium
mnl.gov.hu

Megújult a Mezőtúri Református Kollégium

kormanyhivatal.hu

2019.09.03. 17:13

Szeptember 1-jén Jász-Nagykun-Szolnok megye oktatási intézményeiben is újra összegyűltek a diákok és a pedagógusok. A Mezőtúri Református Kollégium tanévnyitó ünnepségével egybekötve átadták az épület felújított dísztermét, könyvtárát és az új tornatermét, valamint a város református templomát.

Hirdetés

A Mezőtúri Református Kollégium 2019-2020-as tanévnyitó ünnepségén köszöntőt mondott Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke és a Mezőtúri Református Kollégium Igazgató Tanácsának elnöke. A kormányhivatalt dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott és Rácz Péter Béla járási vezető képviselte.

A Széchenyi Körúti Általános Iskola tanévnyitó ünnepségén – amelyen hivatalunk nevében dr. Balogh Gyula szolnoki hivatalvezető-helyettes volt jelen – Szalay Ferenc polgármester hangsúlyozta: a város mindent megtesz azért,hogy a szolnoki iskolákban egyre jobb körülmények között lehessen tanulni.

Hétfőn a Szolnoki Szakképzési Centrumban is ünnepélyes keretek közt indították útnak a 2019-2020-as évet, Jász-Nagykun-Szolnok megye iskoláiban zökkenőmentesen elkezdődött az oktatás.

Helyi hírekmezőtúriskolakereszténység