2020.11.24, Kedd

Hirdetés

Jövőre a Tisza-tó mellett a Velencei-tónál is megrendezik a Természet Operaháza fesztivált
Tisza-tavi Fesztivál - Opera of the Nature/Facebook

Jövőre a Tisza-tó mellett a Velencei-tónál is megrendezik a Természet Operaháza fesztivált

mti

2020.08.04. 11:55

A Természet Operaháza fesztivált jövőre nemcsak a Tisza-tó mellett, hanem a Velencei-tónál, 2022-től pedig a Balatonnál is megrendezik majd Magyar Tavak Fesztiválja néven - közölte Debreczeni Ildikó ötletgazda, fesztiváligazgató.

Hirdetés

Elmondta: az elmúlt évekhez hasonlóan óriási érdeklődés övezte az augusztus első napjaiban immár hetedik alkalommal megrendezett Természet Operaháza - Tisza-tavi Fesztivált. A koncertek mellett többek között zenei betétekkel fűszerezett tókerülő kerékpártúrával és csónaktúrával is várták a látogatókat a szervezők.

A jelentős programsorozattá vált Tisza-tavi Fesztivált és a leendő Velencei-tó melletti fesztivált összeköti Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes személye, aki a kezdetektől a Természet Operaháza szereplője és nagykövete - tette hozzá a fesztiváligazgató. Az operaénekes a jövő évtől induló társfesztiválnak is meghatározó személyisége lesz.

Szólt arról, hogy a társfesztivál művészeti vezetője Pataki Bence operaénekes lesz. A 2021-es Velencei-tavi programok - köztük a számos zenei helyszínnel rendelkező kerékpáros körtúra - szervezésében a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola, valamint a Csajághy Laura Színpad vállal szerepet.

Helyi hírekTisza-tóTermészet OperaházaVelencei-tó