2024.04.25, Csütörtök
Kisállathamvasztót adtak át a Szolnok Városi Állatotthonban
info.szolnok.hu

Kisállathamvasztót adtak át a Szolnok Városi Állatotthonban

info.szolnok.hu

2021.10.09. 10:18

Új szolgáltatással bővült a Besenyszögi úton működő létesítmény, melynek segítségével az állattartók méltó módon búcsúzhatnak kedvenceiktől.

Hirdetés

– Minden gazdi életében eljön az a pillanat, amikor el kell búcsúzni a szeretett kutyától, cicától. Amikor elveszítjük a házi kedvencünket, nem mindegy, milyen módon helyezzük nyugalomra az állatot. Ez a szolgáltatás ebben nyújt segítséget az állattartóknak – mondta el a csütörtöki tájékoztatón Lits László. Az ebrendészeti feladatokat is ellátó NHSZ Zounok Zrt. ügyvezetője kiemelte, a közelben nem volt ilyen, így ez egy fontos fejlesztés volt.

– Régi az igény a szolnokiak részéről, így minden bizonnyal lesz érdeklődés a lehetőség iránt. Így méltó körülmények között, minőségi szolgáltatás keretében vehetnek búcsút kedvenceiktől az állattartók. Azt hiszem, ez is hozzátartozik a felelős állattartáshoz – emelte ki Szalay Ferenc polgármester. A kegyeleti kisállathamvasztás szolgáltatás mostantól igénybe vehető, a kis kedvencek hamvait szép urnákban őrizhetik meg a gazdik.

Helyi hírekkisállatSzolnoki Állatotthon