2024.04.27, Szombat
Súlyosan fogyatékosok nappali ellátását biztosító intézmény nyílt a Vércse úton
Illusztráció: unsplash.com

Súlyosan fogyatékosok nappali ellátását biztosító intézmény nyílt a Vércse úton

info.szolnok.hu

2022.03.30. 13:09

A Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Humán Szolgáltató Központ által működtetett fogyatékos személyek nappali ellátása újabb telephellyel bővült, ahol a súlyos, halmozottan fogyatékos személyek ellátásáról gondoskodiknak.

Hirdetés

A Vércse úti intézményt hétfőn dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester kereste fel - olvasható Szolnok város hivatalos oldalán.

A szolgáltatás az ellátást igénybe vevők részére szociális, egészségi, mentális állapotuknak megfelelő napi életritmust biztosító szolgáltatást nyújt, napi nyolc órában. A szolgáltatás igénybevétele térítési díj köteles, emellett – amennyiben az ellátott igényli - a napi egyszeri meleg étkeztetésről is gondoskodnak, ennek költsége szintén az ellátottat/ törvényes képviselőt terheli.

Az intézmény jól felszerelt, minden igényt kielégítő környezetben, szakképzett munkatársakkal várja a gondozottakat, a nyitvatartási időt lehetőség szerint az igényekhez igazítják.

A szolgáltatás a Szolnoki, a Jászberényi, a Törökszentmiklósi és a Kunszentmártoni járás területén lévő településekről tud ellátottakat fogadni.

Helyi hírekfogyatékossággal élők egészségügyi fejlesztés