2022.05.25, Szerda
Szeretem Szolnokot! - kreatív pályázatra várják a pályamunkákat két kategóriában is
Illusztráció, pixabay.com

Szeretem Szolnokot! - kreatív pályázatra várják a pályamunkákat két kategóriában is

info.szolnok.hu

2022.05.04. 12:57

Mutasd meg Szolnok szépségeit! Életkortól és lakóhelytől függetlenül várjuk a pályamunkákat, ezúttal két kategóriában.

Hirdetés

  1. Várjuk a tetszőleges technikával készült pályázatokat Szolnok szépségeiről. Cél olyan értékes pillanatok megragadása, amelyek bemutatják Szolnok természeti és épített értékeit, változatos rendezvényeit, egy-egy a városhoz kapcsolódó pozitív élményt, valamint alkalmasak arra, hogy erősítsék az itt élők, illetve a turisták városhoz való kötődését.
  2. Négy évszak – négy fotó: Szolnok jellegzetes ikonikus helyszíneiről, épületeiről, rendezvényeiről várunk fotókat fekvő elrendezésben. Pályázónként 4 fotó 4 különböző évszakról számít egy pályázatnak.
Kép: info.szolnok.hu

 

A pályázati anyag beküldési határideje:

2022. május 20.

Pályázati anyag beadása:

I. kategória: A tetszőleges technikával készült, lehetőleg digitálisan beküldhető és bemutatható pályaműveket (maximum 3 db pályázónként) a [email protected]e-mail címre várjuk. (Fotó esetén a felbontás: min. 1024X768, a videó hossza maximum 2 perc)

II. kategória: „Négy évszak – 4 fotó”: Szolnok jellegzetes ikonikus helyszíneiről, épületeiről, rendezvényeiről várunk fotókat fekvő elrendezésben. Hosszanti oldala mentén legalább 2000 pixeles/300 dpi-s legyen. 4 fotó egy pályázatnak felel meg.

 

A pályázat értékelése:

A beérkező pályaműveket háromtagú zsűri értékel

Közönségszavazás

Közönségszavazáson az I. kategóriába tartozó azon pályamunkák vesznek részt, amelyek digitálisan megjeleníthetők a verseny facebook oldalán.

Közülük a közönségdíjat a közösségi oldalon legtöbb szavazatot kapott pályázat készítője veheti át. A közönség a „Szeretem Szolnokot” facebook oldalon tud szavazni – az ott megadott szabályok alapján - 2022. május 25-én (szerda) 12 óra és 2022. május 30-án (hétfő) 12 óra között.

A pályázat díjazása:

A két kategóriában a beérkező pályaművek közül a zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői, illetve a közönségszavazás nyertese értékes ajándékokban részesülnek, melynek felajánlói:

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata

AD Kreatív Stúdió és Digitális Nyomda

Béres Gyógyszergyár Zrt.

Szolnoki Sportcentrum

NHSZ Szolnok

RepTár

 

Fődíj: 100.000 forintos vásárlási utalvány

A közönségszavazás lezárása és a zsűri döntése után az eredmény végleges. A pályázat eredményeiről a pályázók e-mailben vagy telefonon kapnak értesítést.

A díjakat várhatóan 2022. júniusában, a városházán tartandó ünnepségen adjuk át. Az esemény pontos időpontjáról elektronikus úton levélben tájékoztatjuk az érintetteket.

Pályázati feltételek:

-        A II. kategóriában pályázók részvételükkel egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy pályamunkáikat a kategória díjait felajánló AD Kreatív Stúdió és Digitális Nyomda 2023-ban megjelenő naptárában külön térítés nélkül felhasználja.

-        A pályázó telefonos és e-mail-es elérhetőségének megadása, az adatkezelési tájékoztató jóváhagyása.

-        Egy pályázó maximum 3, a Szolnoki évszakok kategóriában 4 pályamunkával pályázhat. 

-        A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.

-         A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat a továbbiakban térítésmentesen felhasználja.

-        A pályázó – e-mailben megküldött linken keresztül elérhető online felületen -hozzájárulását adja adatai kezeléséhez.

Helyi hírekSzeretem Szolnokot!pályázatkreatív pályázat