2024.04.29, Hétfő
Közfoglalkoztatási Kiállítás lesz Szolnokon
Kép: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

Közfoglalkoztatási Kiállítás lesz Szolnokon

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

2023.09.10. 10:00

2023. szeptember 19-én, Szolnokon, a Hild téren rendezik meg a vármegyei közfoglalkoztatási kiállítást. Az ingyenes programon vásár és kulturális programok is várják az érdeklődőket.

Hirdetés

Immár nyolcadik alkalommal szervezi meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal a Közfoglalkoztatási Kiállítást, amelyet ezúttal is az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ előtti téren tartanak - derült ki a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal tájékoztatásából.

A rendezvény elsődleges célja, hogy a közfoglalkoztatók és a közfoglalkoztatás alapjain szerveződő szociális szövetkezetek számára lehetőséget biztosítson eddigi eredményeik bemutatására. Összesen tizenkilenc standnál várják majd az érdeklődőket, akik nem csak megkóstolhatják, de meg is vásárolhatják a termékeket. A kiállítást kulturális műsorok színesítik.

A rendezvényt dr. Berkó Attila főispán nyitja meg, köszöntőt mond Réthy Pál, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára és Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke.

A rendezvény 2023. szeptember 19-én, kedden 10.00-től 15.00 óráig tart.

Helyi hírek SzolnokkiállításAba-Novák Agóra Kulturális Központ