2024.06.25, Kedd
Szolnoki vízilabdacsapatot támogat a Praktiker
Fotó: Front Page Communications

Szolnoki vízilabdacsapatot támogat a Praktiker

Front Page Communications

2023.09.07. 10:31

A kézilabda után újabb csapatsport támogatása mellett döntött a Praktiker, miután megállapodott a Szolnoki Vízilabda Sport Club férfi vízilabdacsapatának névadó szponzorációjáról - derült ki a vállalat lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményéből.

Újabb csapatsport támogatásáról állapodott meg a Praktiker: a váci női kézilabdacsapat után a szolnoki férfi vízilabdacsapat névadó szponzora is lett az országszerte 20 áruházat működtető magyar barkácsáruházlánc.

A Praktiker közel húsz éve részese a szolnoki lakosok mindennapjainak, miután 1994-ben nyitotta meg 15. áruházát a Tisza-parti városban.

A közel 90 éves múltra visszatekintő vízilabdacsapat története során számos alkalommal nyerte meg az Országos Bajnokságot, a Magyar Kupát, de bajnoki címet szerzett a LEN Euro Kupában, a LEN Szuperkupában és a LEN Bajnokok Ligájában is, a jövőre nézve pedig bíztató, hogy a csapat két tagja is részese volt az U20-as válogatottnak, mely a nyáron világbajnoki címet szerzett.

Sommer Ádám, a Praktiker marketing, PR és online szolgáltatások igazgatója a megállapodás kapcsán elmondta: örömünkre szolgál, hogy hozzánk hasonlóan a Szolnoki Dózsa Praktiker férfi vízilabdacsapat is hisz abban, hogy megéri szembenézni a kihívásokkal, és ha nehéz is az út, a végén lesz mire büszkének lenni, így bízunk benne, hogy a 3 évre szóló támogatással a Praktiker is hozzájárulhat az újabb sikerekhez.

Kovács István, a Szolnoki Dózsa Praktiker sportszakmai igazgatója szerint a magyar barkácsáruházlánc támogatásával reális célkitűzés, hogy a nagy múltra visszatekintő sportegyesület megszilárdítsa helyét a hazai bajnokság top csapatai között, és újra a győzelmekért harcolhassanak.

Helyi hírekPraktiker Szolnoki Dózsavízilabda