2024.07.05, Péntek
Eldőlt a szavazás: a szolnokiak Tom Cruise-t választották
Képek: redlemon.hu

Eldőlt a szavazás: a szolnokiak Tom Cruise-t választották

redlemon.hu

2024.07.03. 10:00

Július negyedikén, csütörtök este különleges, ingyenes filmvetítés várja a szolnoki filmrajongókat. Második állomásához érkezik ugyanis a Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi programsorozata, amely közkedvelt filmes csemegéket vetít le az ország több különböző vetítővásznán. A szolnoki TISZApART Moziban a közönség szavazatai alapján Tom Cruise akciófilmje, a Top Gun: Maverick lesz látható.

A Paramount nyolc magyar várost érintő mozizós országjárása Budapesten vette kezdetét, ezt követően pedig máris megérkezik Jász-Nagykun-Szolnok vármegye székhelyére.

A szolnoki filmrajongók három különböző műfajú film közül választhattak az online szavazáson, Sandra Bullock romantikus komédiája (Az elveszett város) és Will Ferrell rekeszizom-szaggató paródiája (A híres Ron Burgundy) azonban alulmaradtak a legendás nyolcvanas évekbeli vadászrepülős film 2022-es folytatásával, a Top Gun: Maverickkel szemben.

 

 

Tom Cruise bombasikerére tehát július 4-én lehet beülni a TISZApART Moziba. A helyszínen 19 órakor nyitják a kapukat, 19:45-kor Paramount-kvízjáték kezdődik, amelyen a filmrajongók megmérhetik tudásukat, a filmet pedig 20:30-től vetítik. A kellemes időtöltéshez ingyen popcornnal járulnak hozzá a szervezők. A hivatalos Facebook-esemény itt található.

A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári mozi országos turnéja még hat további várost érint a nyár folyamán, a soron következő egri és pécsi vetítések filmjére már lehet is szavazni a fent említett három lehetőség közül.

A Telekom Film bemutatja: Paramount Nyári Mozi további nyári vetítései:

  • Július 17. – Eger, Márai Központ
  • Július 24. – Pécs, Káptalan Kert
  • Augusztus 1. – Debrecen, Nagyerdei Víztorony
  • Augusztus 7. – Keszthely, Fő tér
  • Augusztus 14. – Szekszárd, Romkert
  • Szeptember 3. – Szeged, Nyugi kert
Helyi hírekTiszaPart Mozi Szolnokmozi