2023.12.07, Csütörtök

TiszaPart Mozi

Online és hagyományos közönségtalálkozót tartanak Enyedi Ildikóval új filmjéről

2021.09.15

Aktuális

Békéscsabán a Center mozi, Kecskeméten az Otthon mozi, a martfűi mozi, Pécsett az Apolló mozi, Szolnokon a Tiszapart mozi, Budapesten pedig a Puskin és a Kino Café mozi nézői kérdezhetik a rendezőt, aki a filmet forgalmazó Mozinet stúdiónak kialakított helyiségéből élőben jelentkezik. Az esemény moderátora Pauló-Varga Ákos újságíró lesz.

Huszonnégy alkotást vetítenek az idei Vertigo Filmhéten

2019.07.15

Aktuális

Az idei vetítéssorozathoz három vidéki helyszín is csatlakozik: a szombathelyi Agora - Savaria Filmszínház, a szegedi Belvárosi mozi és a szolnoki TISZApART Mozi. 

Díszbemutatón köszöntötték a Kunok hazája című filmet

2018.12.18

Aktuális

Karácsony Sándor fantasztikus operatőri munkája és rendezése nagy tetszést aratott a filmnézők körében.

A szolnoki és a jászberényi mozi is csatlakozott a vasárnapi Európai Art Mozi Naphoz

2018.10.10

Cél, hogy ráirányítsák a figyelmet az európai filmművészet sokszínűségére.

Május végén Szolnokra várják a természet szerelmeseit

2017.05.24

Aktuális

2017. május 26. és 28. között első alkalommal kerül megrendezésre Szolnokon az Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok. A háromnapos rendezvény ideje alatt ingyenesen látogatható folyamatos természetfilm vetítések várják az érdeklődőket a TiszaPart Moziban.

A szolnokiakat is támogatja a médiatanács

2016.03.27

Televíziós játékfilmek készítését, valamint helyi, körzeti televíziók rendszeresen jelentkező műsorait támogatja Magyar Média Mecenatúra programja keretében a médiatanács.

A látványtervezőket díjazza a szolnoki Alexandre Trauner Art/Film Fesztivál

2019.10.05

Aktuális

A filmes látványtervezők munkásságára fókuszáló Alexandre Trauner Art/Film Fesztivál október 15-től hat napon át tart Szolnokon, a TISZApART moziban.  A rendezvény vendége lesz Olivier Gerard francia író, rendező, mesterkurzusokat tart továbbá Borbás István operatőr és Gárdonyi László látványtervező.

Száznál is több programot szerveznek az idei magyar film napján

2019.04.29

Aktuális

Szolnokon a TISZApART moziban szabadtéren lesz látható az Egy pikoló világos című klasszikus, amelyhez személyenként egy pikoló világos sör is jár.

Indul a szolnoki filmfesztivál, Peter Greenaway a sztárvendég

2018.10.15

Peter Greenaway világhírű brit filmrendező lesz a sztárvendége a kedden kezdődő és vasárnapig tartó szolnoki Alexandre Trauner Art/Film Fesztiválnak. A képzőművészeti témájú filmekre fókuszáló mustrán mesterkurzusok, workshopok is lesznek a szolnoki TISZApART moziban.

Kertmozi nyílt Szolnokon, a Múzsák terén

2018.08.17

A TISZApArt Mozi épületének Galériával szembeni homlokzatára került egy kétszer három méteres LED-fal.

Hamarosan láthatjuk az Oscar díjas Zsigmond Vilmos portréfilmjét

2016.10.25

A szolnoki Tiszapart Moziban is látható lesz az Oscar-díjas operatőr pályáját feldolgozó Harmadik típusú találkozások Zsigmond Vilmossal című francia film, amely az idei cannes-i fesztiválon debütált.