2024.06.25, Kedd

Lomtalanítás Martfűn

martfu.hu

2016.10.25. 14:26

A novemberi akció során lehetősége lesz Martfű város valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került használhatatlan bútorokat (szék, ágy, szekrény stb.) ingyenesen elszállíttathassa.

Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. november 7-én, 9-én és 11-én, a közszolgáltatás keretében ingyenes lomtalanítási akciót szervez. A lom hulladék elszállítása az egyes körzetekben az egyéb kommunális hulladék elszállításával azonos gyűjtőnapon történik. Ezért a szolgáltató azt kéri, hogy 2016. november 7-én hétfőn, 9-én szerdán és 11-én pénteken a hulladékszállítással megegyező napon a hulladékgyűjtő edény mellé helyezzék ki a lom hulladékot!


A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagytakarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban.

 

A szolgáltató arra is felhívja a figyelmet, hogy a lomtalanítás miatt elképzelhető, hogy néhány utcában a gyűjtőjáratok késni fognak! 

 

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve NEM szállítható el:

Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján vagy információs pontján)

Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatás kapható a társaság ügyfélszolgálati irodáján.)

Kertgondozásból származó zöldhulladék

Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kapható a társaság ügyfélszolgálati irodáján.)

 

 

KitekintőMartfűlomtalanításselejtezés