2024.03.29, Péntek

Új kiadvány és kisfilm népszerűsíti Szolnokot

info.szolnok.hu

2016.12.02. 10:21

A gyönyörű kiadvány a Magyarország kincsestára sorozatban jelent meg. A Szolnok a Tisza Fővárosa címet viselő kiadvány csodálatos fotók és ismert emberek gondolatainak segítségével mutatja be a Tisza-parti megyeszékhelyet.

Hirdetés

A városmarketing területén jelentős változást jelentett a Szolnok polgármesteri hivatalának égisze alatt működő városmarketing és turisztikai osztály megalakulása. Az osztály számos területen igyekszik segíteni a turizmus területén dolgozó vállalkozásokat (hotelek, éttermek, panziók), kiadványokat, térképeket készítenek, melyekkel segíthetik vendégeik tájékozódását.

 

Szalay Ferenc polgármester egy új, Szolnokot bemutató könyvről és várost népszerűsítő kisfilmről is beszélt sajtótájékoztatóján.

A marketing osztály nem csupán a város külső imázsépítését, hanem belső marketinget is folytat a jövőben, mindkét célnak megfelel az elmúlt héten elkészült városimázs film, valamint a most bemutatott könyv.

 

A kisalakú könyv olyan szeletét mutatja be a városnak, melyre joggal lehet büszke minden szolnoki. Fontos, hogy városhatáron innen és túl egyaránt megismertessük az embereket Szolnok értékeivel - hangsúlyozta a polgármester.

 

A napokban elkészült városimázs film is a Szolnokon élők lokálpatriotizmusát, büszkeségét igyekszik erősíteni: mert Szolnokon valóban jó élni, itt érdemes családot alapítani, s hosszú távon tervezni a jövőt.

A könyv nem csupán reprezentatív célokat szolgál, ahhoz mindenki hozzájuthat a szolnoki Tourinform irodában, illetve a nagyobb könyvesboltokban (Líra, Libri, Alexandra).

KitekintőSzolnokTourinformvárosmarketing

Ajánljuk még