2018.07.19, Csütörtök

Hirdetés

Koncertek, karnevál a Tiszafüredi Halasnapokon
gyereatiszatora.blog.hu

Koncertek, karnevál a Tiszafüredi Halasnapokon

mti

2017.07.02. 08:21

Több tízezer érdeklődőt várnak a július 7. és 9. között zajló, a város önkormányzata által szervezett Tiszafüredi Halasnapokra, amelyen többek között karnevál, koncertek, főzőverseny, légi bemutató szerepel a programok között.

Hirdetés

 

Július 7-én délután a hagyományos karneváli menetben félezer résztvevő vonul majd a városon keresztül a Halas térre. A rendezvény három napja alatt koncertet ad többek között Rúzsa Magdi, a Magna Cum Laude, Nagy Feró és a Beatrice.     

A halasnapokon Veres Zoltán műrepülő világbajnok, Európa-bajnok tart légi bemutatót és látható lesz a Rippel Brothers látványshow-ja is.

A Halételek utcája arra hívja fel a figyelmet, hogy az idei évben a tiszai halászlé hungarikum lett.     

A szombaton második alkalommal megszervezett Tiszai Halételek Gasztrofesztiválon a csapatok negyven bográcsban fogják főzni a tiszai halászlevet. A gasztroesemény házigazdája Szőke András, Balázs Béla-díjas filmrendező és színész lesz.

Kísérő programként Gyulai Ferenc magyar bajnok horgászbemutatót tart, a gyerekeknek horgászversenyt rendeznek és  halas játékokkal várják őkat.     

Újdonság, hogy idén egy három napra szóló, 500 forintos támogatói jegy megvásárlásával és karszalaggal lehet részt venni a Halasnapok programjain. A tiszafüredi lakcímmel rendelkező 14. életévét betöltött lakosok ingyenesen, regisztrációval tudnak részt venni a rendezvényen.     

A Tiszafüredi Halasnapok fővédnökei Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke.

Tiszafüredtiszai halászléTiszafüredi HalasnapokTiszai Halételek Gasztrofesztivál