2024.05.23, Csütörtök

Pro Talento díjátadó pedagógusoknak

2016.06.10. 12:10

Több, mint másfél évtizedes hagyomány már megyénkben, hogy június elején, a pedagógusnaphoz kapcsolódóan adják át a megyei pedagógiai intézet Pro Talento díjait.

Több, mint másfél évtizedes hagyomány már megyénkben, hogy június elején, a pedagógusnaphoz kapcsolódóan adják át a megyei pedagógiai intézet Pro Talento díjait. Az ünnepségen Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, a megyei Tehetségsegítő Tanács elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd átadta az elismeréseket.

Ezzel a kitüntetéssel azoknak a tanároknak az áldozatos munkáját ismerik el, akik a tehetséggondozás területén hosszú időn keresztül kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Tehetségsegítő Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálat által közösen szervezett szerdai ünnepségen három tehetséggondozó pedagógust díjaztak.

Az ünnepségen Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, a megyei Tehetségsegítő Tanács elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd átadta az elismeréseket. A kormánymegbízott kiemelte és megköszönte a tehetséges fiatalok mögött álló, kimagasló szakmai tudással rendelkező kiváló pedagógusok munkáját.

Tóthné Szucsáki Hajnal Ildikó, a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola matematika-fizika szakos tanára, Marik Tamás, a Szolnoki Szolgáltatási Szakképzési Centrum Sipos Orbán Szakiskolája és Kollégiumának ének szakkollégiumot végzett tanítója, biológia szakos tanára, illetve Sinka Péter, a Szolnoki Széchenyi István Gimnázium rajz-vizuális kommunikáció, vizuális és környezetkultúra, valamint az inkluzív nevelés tanára vehetett át Pro Talento Emlékérmet ebben az esztendőben. Mindhárman kimagasló eredményeket elért tanítványokkal büszkélkedhetnek több évre visszamenőleg.

forrás: Kormánymegbízotti Kabinet

Galéria

Helyi hírekpedagógus