2024.06.25, Kedd

Szakmai verseny és továbbképzés

2015.11.17. 12:02

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya hagyományteremtő céllal rendezte meg 2015. november 16-án szakmai versenyét és továbbképzését.

A rendezvényen olyan közlekedésrendészeti és közrendvédelmi tiszthelyettesek vettek részt, akik napi szolgálatellátásuk során forgalomellenőrző feladatokat is végrehajtanak. A résztvevőket a megye rendőrkapitányságairól és a főkapitányság állományából delegálták a megyei megmérettetésre.

 

A program első részében szakmai, elméleti versenyszámban mérték össze tudásukat a versenyzők. Ezt követően a járőrpárosok egy szituációs közlekedésrendészeti ellenőrzésen bizonyíthatták rátermettségüket. Egy rutinnak tűnő közúti közlekedési ellenőrzést kellett végrehajtaniuk, amelyben - a kialakult helyzet függvényében - még fegyverhasználatra is sor kerülhetett.

 

A nap - a szakmai kiértékelést és továbbképzést követően - eredményhirdetéssel és díjazással zárult, melyen részt vett Dr. Urbán Zoltán r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány is.

 

-A KRESZ-tesztlapot legjobban kitöltő rendőr Rőth Dániel c.r. törzsőrmester, a Tiszafüredi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály járőre lett.

-A szakmai kategória első helyét tudhatja magának a JNSZ MRFK Forgalomellenőrző Alosztály járőrvezetője, Cseh Tibor r. törzsőrmester.

-A legjobb járőrpárosnak járó oklevelet és ajándékot a Fegyverneki Rendőrőrs két járőre, Csík Attila c. r. törzsőrmester és Varga Róbert c. r. törzsőrmester vihette haza.

-Az összetett kategória képzeletbeli dobogójának legfelső fokára Cseh Tibor r. törzsőrmester állhatott fel.

www.police.hu

Galéria