2024.04.15, Hétfő

ellenőrzés

ORFK: egyhetes országos ellenőrzés lesz az utakon

2023.06.13

Országos hírek

Országos ellenőrzést tart a rendőrség az utakon június 14. és 20. között - tudatta a Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata kedden a police.hu oldalon.

Volánbusz: az állomásokon is ellenőrzik a maszkviselési kötelezettség betartását

2020.08.24

Aktuális

A nagyobb autóbusz-állomásokon is ellenőrzi a rendőrség a közegészségügyi előírások - például a maszkviselési kötelezettség - betartását a jövő héten, mert az elmúlt időszakban egyre többen utaznak maszk nélkül - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a hétvégén sem pihennek a NAV revizorai

2017.09.01

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett legújabb lista szerint Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2017. szeptember első hétvégéjén is aktív ellenőrzéseket folytatnak a revizorok.

Nőnapi árusokat ellenőriz a NAV

2017.03.08

Nőnaphoz kötődő ellenőrzést folytat országszerte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Jász-Nagykun-Szolnok megyében március 8-án fokozottan ellenőrzik a piacokon, közterületeken, boltokban virágot árusítókat.

Elkezdődött a karácsonyi vásárok ellenőrzése

2018.12.08

A karácsonyi időszakban rendszeresen megjelennek a tematikus vásárok. Ezeken a szabadtéri helyszíneken minden évben több ezer ember jelenik meg, hogy megvásárolják az ajándékokat, vagy csak elbeszélgessenek egy forró tea mellett. Azonban az ünnepi hangulatban sem szabad megfeledkezni a biztonságról.