2024.05.26, Vasárnap

Újabb fejlesztések a tiszafüredi Tisza Balneum Hotelben

2016.05.06. 07:06

A tiszafüredi Tisza parti szálloda, a Balneum Hotel az utóbbi 1,5 esztendőben számos olyan szolgáltatás-fejlesztést valósított meg, melyek mindegyike a vendégek még nagyobb megelégedését szolgálják.

A Service4You Hotel Management Company által menedzselt Tisza parti szálloda, a tiszafüredi Tisza Balneum Hotel**** Konferencia és Wellness Központ az utóbbi 1,5 esztendőben számos olyan szolgáltatás-fejlesztést valósított meg, melyek mindegyike a vendégek még nagyobb megelégedését szolgálják a célcsoportok bővítése mellett, mint például a MóKaland Játszóház létrehozása, család-barát eszközök beszerzése, rendszeres animátori foglalkoztatás, Gesztenye Grill Terasz létrehozása, valamint új terasz bútorok beszerzése.

 

A fejlesztési folyamat következő nagyobb volumenű lépése a Balneum Lobby Drink Bár kialakítása volt idén tavasszal, ahol 0-24 óráig fogyaszthatnak a vendégek, függetlenül a Platán Étterem nyitva tartásától. A Lobby Drink Bár 2016. május 4-én került átadásra használatba vételre. Ezzel a korszerűsítéssel a Tisza Balneum Hotel egy újabb lehetőséget nyújt egyéni és csoportos vendégeknek, hogy a vacsora után eltölthessenek még pár kellemes órát a szálloda halljában.


A Tisza Balneum Hotel vezetősége bízik benne, hogy ezzel a hiánypótló fejlesztéssel nem csupán a minőséget emelték, hanem vendégeik még otthonosabban fogják magukat érezni pihenésük alatt a mesebeli Tisza-tó partján. Természetesen itt még nem ér véget azon korszerűsítések folyamata, melyek mind-mind a vendégek érdekében történnek, így még idén tavasszal kibővítésre kerül a Gesztenye Grill Terasz és hamarosan egy gyermekmedencével is bővítik a Wellness&SPA szolgáltatások sorát.

forrás: turizmus.com / service4you.hu 

Galéria

KitekintőTiszafüredTisza-tóTisza Balneum HotelMóKaland játszóház