2024.04.26, Péntek

Városmarketingről a vállalkozói klubban

info.szolnok.hu

2017.01.05. 10:03

A Brandatti Vállalkozói Klubjának tagjai kéthetente találkoznak a Söráriumban, ahol különböző témákban hallgathatnak színvonalas előadásokat. Szerdán Fejér Andor, Szolnok alpolgármestere érkezett a klubba, aki a város marketing stratégiáját ismertette, prezentációját követően Harcsa Béla, a Szolnok Televízió főszerkesztője mutatta be a város televíziójának felépítését, működését.

Hirdetés

 

Az utóbbi évek fejlődésének, és a Modern Városok Programban tervezett beruházásoknak köszönhetően hatalmas potenciál van a város turizmusában - mondta el Fejér Andor. Megszületett a döntés, hogy Szolnokot turisztikai desztinációvá fejlesztjük, s a fejlesztéseket olyan tartalommal töltjük meg, amelyek legalább két-három napos programot biztosítanak az ide látogatóknak.

Másfél éve megszületett Szolnok turisztikai stratégiája - tudatosan építkezünk ezen a téren is. A tervezett fejlesztések felsorolását és a stratégia részletes vázolását követően Harcsa Béla főszerkesztő ismertette meg a klub tagjait a televízió működésével.

AktuálisSzolnokModern Városok Programvárosmarketing