2024.07.14, Vasárnap

Modern Városok Program

224 milliárd forint értékű a Szolnokot érintő fejlesztés

2018.01.25

Mintegy 224 milliárd forint értékű a Szolnokot érintő Modern városok program, ebből a legnagyobb az M4-es gyorsforgalmi úthálózat fejlesztése - mondta a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter kedden, a terveket bemutató országjárása szolnoki állomásán.

Egy szolnoki iskola menzáján ebédelt az államtitkár

2017.03.06

A Modern Városok Program szolnoki fejlesztéseiről, a közigazgatás helyzetéről, illetve az iskolarendszer változásairól tájékozódott Tuzson Bence, a Miniszterelnökség kormányzati kommunikációért felelős államtitkára.

Városmarketingről a vállalkozói klubban

2017.01.05

A Brandatti Vállalkozói Klubjának tagjai kéthetente találkoznak a Söráriumban, ahol különböző témákban hallgathatnak színvonalas előadásokat. Szerdán Fejér Andor, Szolnok alpolgármestere érkezett a klubba, aki a város marketing stratégiáját ismertette, prezentációját követően Harcsa Béla, a Szolnok Televízió főszerkesztője mutatta be a város televíziójának felépítését, működését.

Út- és járdaépítések Szolnokon

2016.06.03

Folytatódnak a Modern Városok programjának forrásaiból megvalósuló út- és járdaépítések Szolnokon.

Költségvetési támogatás a Modern Városok Programjának

2016.05.23

A Megyei Jogú Városok Szövetsége folyamatosan nyomon követi a Modern városok program történéseit.

Szolnok tovább épül

2016.02.19

Évértékelőt tartott Szolnok város vezetősége a helyi Hozam Klubban. Az élet szinte minden területén sikerült előbbre lépnie a városnak. Különleges és beruházásokkal, fejlesztésekkel teli időszak előtt állnak. Igénybe vehetik a TOP forrásokat, illetve a Modern Városok Programjának támogatását is.