2024.05.23, Csütörtök

Út- és járdaépítések Szolnokon

2016.06.03. 13:13

Folytatódnak a Modern Városok programjának forrásaiból megvalósuló út- és járdaépítések Szolnokon.

Folytatódnak a Modern Városok programjának forrásaiból megvalósuló út- és járdaépítések Szolnokon. Útlezárások lesznek számos helyen a felújítás ideje alatt, nagy türelemre lesz szükségük a közlekedőknek.

Technikai okok miatt a június 3-4-én (péntek, szombat) a Madách utca tervezett aszfaltmarási munkálatai elmaradnak, azokat június 6-án és 7-én (hétfő, kedd) végzik el a szakemberek.

A tervek szerint június 6-án hétfőn kezdődik az Aranyi Sándor út aszfaltozása. Kérik a lakosság figyelmét, hogy teljes útzár lesz a munkálatok idején!

A Csaba utca felújítási munkálatait június 7-én kedden fejezik be. Itt félpályás útlezárásra kell számítani.

A tervek szerint a Kandó Kálmán tér (Tallin Mozit elkerülő útszakasz) aszfaltozási munkálataira június 8-án szerdán kerül sor teljes útlezárás mellett.

A korábban már megkezdett Ady Endre úti járdafelújítás folytatódik, 2 újabb szakaszon kezdődnek meg a munkálatok június 6-án hétfőn. Ady E. u. 1. sz. és Móra F. u, Ady E. u. kereszteződés közötti szakasz. Ady E. u. 35-37 sz. és Thököly úti csomópont közötti szakasz. Mindkét szakasz munkaterülete mellett, időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítani, rövid ideig a külső forgalmi sáv lehet ebben érintett 9.00 és 15.00 óra között.

Június 1-től folytatódik a Szapáry úti járda felújítása, ezúttal az Árkád parkolótól az Óvoda utca irányába. Kérik a közlekedők figyelmét, hogy június 3-án pénteken megkezdődik az OTP Bank mögötti parkoló behajtó útján a járda szintjének megemelése, a munkálatok alatt félpályás útlezárás lesz érvényben. Ez idő alatt a parkolóba történő behajtást biztosítják a Szapáry u. irányából, a parkolóból kihajtók a Magyar utca irányába tudják elhagyni a parkolót.

forrás: szolnok.hu

 

Galéria

AktuálisSzolnokModern Városok Programútfelújítások