2024.04.25, Csütörtök

Ingyenes internet Szolnok közterein

szolnok.hu

2017.07.10. 09:36

Az ingyenes WIFI működésére kis táblák hívják fel a figyelmet.

Hirdetés

A nyár beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban, ezért Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata elhatározta, hogy a köztereken is hozzáférhetővé teszi az internet nyújtotta információkat és kapcsolattartást. A részletekről Fejér Andor alpolgármester és Kállai Annamária, a Digi Kft. marketing menedzsere beszélt közös sajtótájékoztatójukon.

Régi terve volt a város vezetésének, hogy lehetővé tegye az ingyenes internet hozzáférést a megyeszékhely közterein. A közgyűlés jóváhagyását követően néhány hete a terekből valóság lett, s a visszajelzések nagyon pozitívak - mondta Fejér Andor.

Kállai Annamária elmondta: örömmel lett a város partnere a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., amely országos internet szolgáltatóként fontosnak tartja az internetelérés fejlesztésének támogatását, a lakosság internet szolgáltatással történő, minél szélesebb körű ellátását. A DIGI Kft. – Szolnok Önkormányzatával közösen – közérdekű felajánlásként bárki számára ingyenesen használható WIFI hotspotokat alakított ki Szolnok négy közterén:

·         Kossuth Lajos tér

·         Tiszai hajósok tere

·         Hild János tér

·         Jubileum tér (vasútállomás környéke).

 

AktuálisSzolnokinternetwifi