2019.02.20, Szerda

Hirdetés

Kölyökpark nyílik Szolnokon

Kölyökpark nyílik Szolnokon

szolnok.hu

2018.06.06. 14:35

A szolnoki Kölyökpark játszóház közel 500 gyereket ajándékozott meg a Vakációkezdésre.

Hirdetés

Május 31-én szakmai találkozó keretében debütált a szolnoki Kölyökpark játszóház és fejlesztő és mozgáscentrum Szolnokon. A fejlesztésre is alkalmas park a legkisebbeknek szóló babaringató játékokkal, baba trambulinnal és a nagyobbacskák számára hatalmas mászó rendszerrel, üveghíddal, indiáncsapdával, falmászással, óriás építőkockákkal és az egyedülálló, számítógépen megtervezhető és 3D-ben megépíthető Quadro játékokkal teremti meg az élményt.

A pszichológusok, mozgásfejlesztők által megtervezett és a legújabb skandináv és német játékokat felvonultató Kölyökpark június 15-én a Pelikán Bevásárló Áruházban nyitja meg kapuit a nagyérdemű előtt, de addig is számos akcióval, ajándékkal kedveskedtek a szolnoki és környékbeli gyerekeknek.

Fekete Éva, a Kölyökpark megálmodója és ügyvezetője összesen közel 500 ajándékkupont osztott ki a szakmai találkozón megjelent bölcsődék, óvodák, iskolák vezetői számára, hogy a hamarosan induló vakációra osszák ki a gyerekek között jutalomként.

A május 31-én a Tisza moziban megtartott szakmai találkozón elsőként a pedagógusok, mozgásfejlesztő szakemberek ismerkedhettek meg a már 20 éve sikeresen működő Kölyökpark korai fejlesztő eszközeivel, alternatív testnevelés óra lehetőségével és német és skandináv fejlesztőeszközökkel. 

A szolnoki Kölyökpark szoros együttműködést szeretne kialakítani a régiós intézményekkel, mely első gesztusaként 14 szolnoki illetve Szolnok környéki iskolának, óvodának és bölcsődének ajándékoztak ingyenes Kölyökpark játszóház jegyeket, melyet a tanévzáró ünnepségen elismerésként fognak megkapni az gyerekek. A vakációs ajándék ezzel nem ér véget, hisz a Szolnoki Szimfonikus Zenekar ifjúsági tagozatában aktívan közreműködő ének-zenei iskolások és az MCC Fit Tehetségprogram végzősei is vakációs ajándékbelépő jegyeket kaptak a Kölyökpark jóvoltából.

A szakmai program alkalmából számos együttműködést jelentettek be, például a népszerű szolnoki REPTÁR és a közkedvelt Martfű SPA nyári eseményei kapcsán, ahol a szolnoki Kölyökpark ingyenes fejlesztő- és élménypedagógia foglalkozásaival lesz jelen.

A nagyközönség számára június 15-én, a vakáció nulladik napján nyitja meg kapuit a szolnoki Kölyökpark, ingyenes nyílt nappal, a próbanapra kizárólag a helyszínen, június 15-én reggel 10 órától lehet regisztrálni. A jelentkezők egy-egy időpontra, adott időintervallumra kapnak majd karszalagot a próbajátékhoz. A várhatóan nagy érdeklődés miatti várakozást ingyenes lufi hajtogató bohóc, csillámtetoválás és a népszerű hover board bemutató teszi majd élvezetessé.

 

SzolnokKölyökpark