2024.03.29, Péntek

Tizenöt éves a Kábítószer Egyeztető Fórum

szolnok.hu

2017.06.07. 15:09

A csoport mai ülésén többek között köszöntötték a szervezetért sokat dolgozó szakembereket. Itt volt többek között dr. Kállai Mária kormánymegbízott asszony is, aki egészen 2012-ig aktívan részt vett a KEF munkájában.

Hirdetés

 

Szolnok város vezetésének nevében Szabó István alpolgármester köszöntötte a jubiláló fórum tagjait.

- Engem ért az a megtiszteltetés, hogy az idei évben 15. évfordulóját ünneplő Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagságának megköszönhetem a munkáját.

Én magam is ritkán találkozom azzal a jelenséggel, hogy egy szakmai tanácsadó szervezet ilyen hosszú időn keresztül megőrizze lendületét és évről-évre tapasztalhassuk megújulását.

Személyesen is van szerencsém megtapasztalni a Fórum éves testületi beszámolóján keresztül, hogy városunkban állami, önkormányzati, egyházi és civil szervezetek milyen sok energiát fordítanak egy probléma kezelésére. Hiszem, hogy munkájuk hosszú távú eredményessége megmutatkozik és a jövő generációja, ha nem is nagyobb biztonságban de nagyon belső erővel és stabilabb családi háttérrel áll ellent a kábítószerek kihívásainak. Polgármester Úr és a magam nevében is szeretnénk hálánkat kifejezni.

Helyi hírekSzolnokKábítószer Egyeztető Fórum