2024.04.27, Szombat

Megmozgatta Szolnokot a futóverseny sorozat

szolnok.hu

2017.07.17. 12:07

A rendezvényen azokat ismerték el, akik legalább négy alkalommal éltek a versenyzés lehetőségével, illetve díjazták az első három helyezetteket.

Hirdetés

Az Auriga ÉRTE, a Gördögök SE, az Ejtőernyősök Szolnoki Szervezete – a 10 éves Civil Városmarketing Kerekasztal tagjai - 2017-ben is megrendezte – immár ötödik éve - az AURIGA Erdei Futóverseny sorozatot, melynek pénteken tartották díjátadó gáláját.

A CVK évek óta az egészséges életmódra nevelés szellemében hirdeti meg programjait a lakosság részére a fiataloktól kezdve egészen a szépkorú korosztályig - mondta el Szabovik Zoltán projektmenedzser. Az idei évben a verseny célja a versenyzés rendszeres biztosítása – a mindennapos testnevelés szellemében - a diákok illetve az amatőr futók és más sportágak művelői részére, valamint a futás és az egészséges életmód népszerűsítése volt.

A program, mely több civil szervezet összefogásán alapul, az önkormányzat családbarát törekvéseivel is összhangban van, illetve az egészségügyi szakmai program célkitűzéseit erősíti.

A futóverseny sorozatot pénteken egy gálával zárták az Agórában, ahol Szabó István alpolgármester is gratulált a nemes kezdeményezéshez és a résztvevők aktivitásához.
 

Helyi hírekSzolnokfutóversenyCivil Városmarketing Kerekasztal