2024.04.16, Kedd

Szabadtéri fitnessparkot kapott Martfű

martfu.hu

2017.07.07. 10:52

Az összesen mintegy hárommillió forint értékű eszközök elhelyezésére a központi játszótér melletti közterületen kerül sor.

Hirdetés

Közterületen való elhelyezésre nyolc fitness eszközt adott használatba, kültéri sportpark kialakítására Martfű Város Önkormányzata számára a FitMed System Kft. A sportpark helyszínének előkészítését valamint a sporteszközök telepítését az önkormányzat vállalta, az ehhez szükséges munkálatokat az önkormányzati Nonprofit Kft. végzi.

 

A képviselő-testület a 2017.06.29-i ülésén fogadta el a martfűi székhelyű, orvosi eszközök, fitness és aerobic termékek gyártásával foglalkozó céggel kötendő megállapodás tervezetet, biztosítva a szükséges bruttó hárommilliós keretösszeget az önkormányzat költségvetésének általános tartalékkerete terhére, az eszközök használatához megfelelő környezet, ütéscsillapító felület kialakításához, térkövezéshez, padok elhelyezéséhez és kerítés építéséhez.

– A FitMed System Kft. másfél éve települt át Martfűre. Most nyolc eszközt ajánl fel az önkormányzat részére üzemeltetésre, amelyhez a helyet a martfűi önkormányzat biztosítja – tájékoztatott a képviselő-testületi ülésen dr. Papp Antal. A polgármester bízik abban, hogy a kft. referencia kültéri sportparkjaként is működő eszközök az itt élők egészségét szolgálják.

Helyi hírekMartfűfitness park