2024.03.28, Csütörtök

Két szolnoki szakembert is kitüntettek Szent Kristóf napja alkalmából

kormanyhivatal.hu

2017.08.03. 12:14

Till Gáborné és Albertné Rimóczi Mónika ügyintézők vehették át elismerésüket.

Hirdetés

 

A nyugdíjbiztosítási ágazatban 1993 óta minden évben megrendezik a Szent Kristóf ünnepséget, amelynek keretében az ONYF szervezeti egységeinél, a kormányhivatalok és a járási hivatalok Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályainál kiemelkedő munkát végzők tevékenységét ismerik el. Idén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatala Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának két munkatársa; Till Gáborné és Albertné Rimóczi Mónika vehetett át elismerést szakmai munkájáért. A kitüntetésben részesülő munkatársainknak dr. Bozó Andrea a Szolnoki Járási Hivatal vezetője is gratulált.

 

A kitüntetéseket Budapesten az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság épületében adták át, ahol Till Gáborné társadalombiztosítási szakügyintéző „Szent Kristóf Plakett”-et és Albertné Rimóczi Mónika társadalombiztosítási ügyintéző „Szent Kristóf Érem” elismerést vehetett át az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatójának főigazgatójától Prof. Dr. Mészáros Józseftől. 

Helyi hírekJász-Nagykun-Szolnok Megyei KormányhivatalSzent Kristóf PlakettSzent Kristóf ÉremOrszágos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság