2024.04.19, Péntek

Átadták Szolnokon a Nívó szintet teljesítő óvodapedagógus díjat

szolnok.hu

2018.04.20. 14:32

Érzelmi biztonság, szocializáció területen Baczuk Mónika, a Szolnok Városi Óvodák Hold Úti Tagintézményének óvodapedagógusa, Kardos Anita, a Szolnok Városi Óvodák Zengő Tagintézményének óvodapedagógusa és Marsi Ibolya, a Szolnok Városi Óvodák Kolozsvári Úti Tagintézményének vezetője részesült az elismerésben.

Hirdetés

Három óvodapedagógust köszöntött csütörtökön Szalay Ferenc polgármester a városházán, mindannyian a „Nívó szintet teljesítő óvodapedagógus” díjat vehették át a város első emberétől.

A Szolnok Városi Óvodák 2014/2015-ös nevelési évben belső ösztönző-rendszerén belül hagyományteremtő céllal dolgozta ki a kollégák szakmai munkájának elismerési módját, és megalapították a „Nívó szintet teljesítő óvodapedagógus” díjat.

 

Köszönöm mindhárom kollégámnak, aki teljesítették a nívó szintet, hogy a mindennapok sok-sok feladata mellett plusz munkát is vállaltak azért, hogy még magasabb szintre fejlesszék szakmaiságukat – méltatta a díjazottakat Ferenczné Teleky Éva, a Szolnok Városi Óvodák vezetője.

A szolnoki óvodapedagógus közösség felkészültsége kiemelkedően jó, a ma elismert kollégáik pedig erről a szintről léptek még egyet előre. Jó kezekben vannak a kisgyermekek a város óvodáiban, s az ovis éveket követően stabil alapokkal kezdik meg iskolai tanulmányaikat – mondta köszöntőjében Szalay Ferenc.

A rendezvényen a Százszorszép, a Tiszavirág és a Hold Úti Tagintézmény óvodásainak kedves műsorát követően adták át a díjakat.

 

A 2017/2018-os nevelési évben három óvodapedagógus vállalta a megmérettetést. Valamennyi pályázó sikeresen megfelelt a kiírásban szereplő elvárásoknak, és gyakorlati munkájukat bemutató délelőttjükön szakmai felkészültségüket bizonyították.

 

Helyi hírekSzolnokNívó szintet teljesítő óvodapedagógus díj