2020.04.01, Szerda

Hirdetés

Kiválasztották a „A te városod, a te divatod” című alkotói pályázat szolnoki döntőseit

Kiválasztották a „A te városod, a te divatod” című alkotói pályázat szolnoki döntőseit

szolnok.hu

2018.11.01. 07:05

Az Auchan Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat nyertese negyedmillió forintot vihet haza, alkotásaiból pedig limitált számú kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait az Auchan Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni.

Hirdetés

A zsűri által kiválasztott tíz pályaműből a közönöség november 1. és 7. között szavazás útján választja ki a legjobbat.

A Korzó alkotói pályázatára Szolnok által ihletett pályaművekkel lehetett jelentkezni.  A pályázók feladata volt, hogy megmutassák, mit jelent számukra a saját városuk. Az elkészült alkotásokat regisztráció után az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalra tölthették fel október 15. és 28. között. A pályázatra több, mint 200 alkotás érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri a tíz legjobb munkát. A zsűrit a Korzót üzemeltető Ceetrus kollégája, a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának kollégája és az ismert énekes, Caramel alkotta. A végső győztes kilétéről egy közönségszavazás keretében döntenek, szavazni szintén ezen a weboldalon lehet november 1. és 7. között.

A nyertes pályázó egy 250 000 forinttal feltöltött bankkártyával lesz gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően – egy kiegészítő kollekció sapkáin és/vagy hátizsákjain kel életre. A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget a szervező egy helyi civil szervezet számára ajánlja fel, így a győztes pályázó saját közösségét is támogatja. A szerencsés nyertes egy eredményhirdető közönségtalálkozó keretében veheti át a díjat a helyi Korzón novemberben.

A szavazás pontos feltételeiről és a pályázatról további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található.

Helyi hírekSzolnokAuchan KorzóA te városod, a te divatod