2024.04.17, Szerda
Kiváló sporteredményéért díjaztak egy mezőtúri tűzoltót

Kiváló sporteredményéért díjaztak egy mezőtúri tűzoltót

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2019.02.09. 11:10

Január utolsó napján tartották meg a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2018. évi országos pontszerző bajnokságának eredményhirdetését Budapesten, a Rendőrségi Igazgatási Központban.

Hirdetés

Az eseményen az elmúlt évben nyújtott kimagasló sportteljesítményéért Csillik Annamária tű. zászlós, a mezőtúri katasztrófavédelmi kirendeltség humán, gazdasági referense részesült elismerésben.

Csillik Annamária leginkább futóversenyeken jeleskedett: a BM OKF Országos Terepfutó Bajnokságán korcsoportjában második helyen végzett, a „Miénk a Gát” Első Nemzetközi Komáromi Gátfutás 2018 futóversenyen pedig öt kilométeres távon aranyérmes lett saját kategóriájában. Emellett a BM OKF Országos Atlétikai Bajnokságán is elindult 1.500 méteres síkfutásban, ahol a dobogó második fokára állhatott fel a 45 év felettiek között.

A most díjazott szakember a szárazföld mellett a vízben sem talált legyőzőre: a BM OKF Országos Úszóbajnokságán 50 méteres gyors- és 50 méteres hátúszásban is a legjobb volt saját korcsoportjában.

Helyi hírekmezőtúrJász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság