2024.04.19, Péntek
Civil szervezetek között mutatkozott be a megyei kormányhivatal
Szolnok TV

Civil szervezetek között mutatkozott be a megyei kormányhivatal

kormanyhivatal.hu

2019.09.02. 13:17

A Szolnok napja alkalmából tartott rendezvénysorozat keretében idén is civil egyesületek tucatjai engedtek bepillantást tevékenységükbe a Szapáry úton rendezett Civil Kavalkádon. A város szolgáltatói közt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal több egysége is bemutatta munkájának egy szeletét.

Hirdetés

Az eseményt megnyitóján dr. Berkó Attila kormánymegbízott a Szolgáltató Város keretében elért eredményeket méltatta. Hangsúlyozta: napjainkra a közszolgálatban is meghonosodott a szolgáltató szemlélet.

Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár beszédében úgy értékelt, Magyarországon él és virul a civil élet.

Dr. Kállai Mária térségi parlamenti képviselő a szolnoki civilség fontosságáról beszélt, akik – mint mondta – jó munkát végeznek.

A rendezvényen idén hatvannál is több kiállító vett részt. Jelen voltak egészségügyi, sport-, oktatási, állatvédelmi, szociális és érdekvédelmi szervezetek is. A forgatagot előadások színesítették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal kormányablak busszal várta az érdeklődőket és ügyintézni szándékozókat, kézbe vehették a családtámogatások tudnivalóiról szóló kiadványt. A rendezvény látogatói megtekinthették a CSAK Pont, növény- és állatismereti kiállítást is.

Az esemény díszvendége a makói Hagymatikum Gyógyfürdő volt.

Helyi hírekSzolnokkormányhivatalCivil Kavalkád