2024.04.19, Péntek
Békésen telt a megyében a szilveszter
Illusztráció: pexels

Békésen telt a megyében a szilveszter

jasz.katasztrofavedelem.hu

2020.01.02. 16:46

Néhány káresemény adott munkát a tűzoltóknak a szilveszteri ünnepi időszakban, 31-én és 1-jén összesen 9 helyszínre riasztották a megye tűzoltóit.

Hirdetés

Az óév utolsó napján egy családi ház villanyórája füstölt Tiszabőn, illetve Szolnokon, a Czakó Elemér utcában egy macskát mentettek ki a szolnoki hivatásos tűzoltók egy véletlenül bezáródott lakásból.

Az újév első napján műszaki mentést hajtottak végre a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók egy árokba borult személygépjármű esetében, a Tiszagyenda és Kunhegyes közötti útszakaszon. A járművet sikeresen áramtalanították.

Egy másik személygépkocsi pedig fának csapódott Szelevény térségében a 4511-es főúton. A balesethez a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet, majd egy drótkötél segítségével levontatták az úttestről.

Továbbá, egy két üzlethelyiségből álló épület tetőszerkezete égett Tószegen, a Rákóczi úton. A tűzesethez a szolnoki hivatásos tűzoltók vonultak, akik összesen négy gázpalackot hoztak ki az épületből és három vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat. A tűz oltását egy vízszállító gépjármű is segítette.

Helyi hírekszilveszterKatasztrófavédelemJász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság