2024.04.20, Szombat
Több autón kellett segíteni
katasztrofavedelem.hu

Több autón kellett segíteni

katasztrófavédelem.hu

2020.03.05. 13:03

Jellemzően műszaki mentésekhez kellett vonulniuk szerdán a megye tűzoltóinak. Ezek mellett egy szén-monoxid-szivárgásnál volt szükség a munkájukra.

Hirdetés

Veszélyesen megcsúszott több cserép egy négyemeletes társasház tetején tegnap délelőtt Szolnokon, a Baross utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói magasból mentő szer segítségével szüntették meg a veszélyes állapotokat.

Fordulás közben megsüllyedt a felázott útpadkán egy menetrend szerint közlekedő autóbusz tegnap délelőtt Abádszalókon, az István király úton. Az esethez a település önkormányzati tűzoltói vonultak, akik drótkötéllel szüntették meg a forgalmi akadályt. A busz nem sérült meg és folytathatta útját.

Árokba csúszott és egy betonszegélyen fennakadt egy személygépkocsi tegnap délelőtt Jászárokszálláson, a Rákóczi úton. A város önkormányzati tűzoltói pneumatikos emelőpárna segítségével emelték le az autót, amely működőképes maradt.

Árokba sodródott és tetejére borult egy személygépkocsi tegnap délután Tiszafüred külterületén. A járműben ketten utaztak, önerejükből ki tudtak szállni. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A helyszínre mentők is érkeztek.

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap este Tiszafüreden, egy Bán Zsigmond utcai házban. A város hivatásos tűzoltói az ingatlanban műszeres méréseket végeztek, és valamennyi helyiségben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. Mint kiderült, a fürdőszobai gázbojler rossz működése okozta a problémát. A helyszínre a mentőszolgálat munkatársait is riasztották.

Helyi hírekKatasztrófavédelembaleset