2024.04.26, Péntek
A szolnoki Holt-Tiszán adott helyzetjelentést az olimpiára készülő kajak-kenu válogatott
illusztráció - pixabay

A szolnoki Holt-Tiszán adott helyzetjelentést az olimpiára készülő kajak-kenu válogatott

mti

2021.07.21. 16:16

Hüttner Csaba szövetségi kapitány arról számolt be, hogy jó időket eveznek a versenyzők.

Hirdetés

Néhány nappal a Tokióba utazás előtt jó hangulatban, reményekkel telve fogadták az újságírókat az olimpiára készülő kajak-kenu válogatott tagjai a szolnoki edzőtáborban.    

A sajtónap reggelén voltak, akik éppen vízre szálltak, mások pedig az edzésadagot teljesítve már a hajókból szálltak ki a Holt-Tiszai Vízisport-telepen. Amíg a versenyzők a fotózáshoz és az interjúkra készültek, Schmidt Gábor, a szövetség elnöke az MTI-nek elmondta, hogy bár négy olimpián vett részt eddig, Tokióba bizonyos szempontból ő is újoncként utazik, mint többen a küldöttségből: ez lesz az első olimpiája elnökként.   

"Bizakodó vagyok, jó állapotban vannak olimpikonjaink. Ezt egyrészt saját tapasztalatból mondom, mert többször láttam őket edzéseken, másrészt Hüttner Csaba szövetségi kapitány is arról számolt be nekem, hogy jó időket eveznek a versenyzők" - mondta, majd azzal folytatta, hogy most már a vezetőkön a sor, hogy minél jobb körülményeket teremtsenek a sportolóknak. Boros Gergely szakmai igazgató már Tokióban van a hajókkal, előkészíti a terepet. A legfőbb feladat annak a megszervezése, hogy a Tokióba érkezéskor minden rendben legyen.

Helyi hírekkajak-kenuHolt-Tisza