2024.04.19, Péntek
Városi tanévnyitó Szandaszőlősön
info.szolnok.hu

Városi tanévnyitó Szandaszőlősön

info.szolnok.hu

2021.08.31. 12:21

Idén a Szandaszőlősi Általános Iskolában tartotta városi tanévnyitóját Szolnok önkormányzata. A művelődési házban megtartott ünnepségen részt vett Szalay Ferenc polgármester, dr. Kállai Mária parlamenti képviselő, valamint Györfi Mihály alpolgármester.

Hirdetés

Ahogyan az lenni szokott, a leendő elsősök bevonulása volt a tanévnyitó legjobban várt pillanata, a megilletődött gyerekek a szülők, pedagógusok és vendégek tapsa közepette érkeztek meg.

Dr. Kállai Mária parlamenti képviselő többek között a jelenléti oktatás fontosságáról beszélt, s gratulált az augusztus 20-i állami ünnepség alkalmából kitüntetett iskoláknak, pedagógusoknak.

Mint mondta, nagyon fontos, hogy hazánkban remekül sikerült az oltási program, így lényegesen biztonságosabb az évkezdés, mint egy esztendővel ezelőtt. Ennek fényében a képviselő elsősorban jó egészséget kívánt mindenkinek az előttünk álló tanévhez.

A szünidőben a tankerület számos kisebb-nagyobb felújítást végeztetett el a megyeszékhely iskoláiban, összesen 50 millió forintot költött erre a célra, így az iskolaépületek felkészültek várhatják a szerdai tanévkezdést.

Helyi hírekSzolnoktanévnyitó ünnepség