2024.04.27, Szombat
Lakásotthonokban élő fiatalok kisfilmjeit díjazták Szolnokon
Illusztráció: unsplash.com

Lakásotthonokban élő fiatalok kisfilmjeit díjazták Szolnokon

JNSZMKH Kormánymegbízotti Kabinet

2022.04.26. 10:00

Kihirdették annak a filmpályázatnak az eredményeit, amelyet tavaly év végén írt ki a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekvédelmi Központ.

Hirdetés

A szolnoki, kisújszállási és tiszakürti lakásotthonokban élő gyerekek versenyfilmjeit április 21-én díjazták a szolnoki megyeháza dísztermében - olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal honlapján.

Néhány percre karácsonyi hangulat költözött a díszterembe, ugyanis a „Mi így készülünk a karácsonyra” címmel meghirdetett videó pályázat legsikeresebb kisfilmjeit – a járvány okozta korlátozások miatt – most mutatták be a nagyközönségnek.

A videók a Jász-Nagykun-Szolnok megyei lakásotthonokban élő gyerekek adventi készülődését örökítették meg. Örömteli, meghitt és vidám pillanatokban is részese lehetett a közönségnek.

 

Az alkotókat Kiss Róza, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségének igazgatója köszöntötte.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal nevében az első helyezettnek járó oklevelet és ajándékot Urbán Ildikó igazgató adta át a szolnoki Holló-Lak Lakásotthon fiataljainak.

Helyi hírekJász-Nagykun-Szolnok megyepályázatdíjátadók