2023.06.03, Szombat
Szeretem Szolnokot! pályázat - változtak a határidők
Kép: www.facebook.com/szeretemszolnokot

Szeretem Szolnokot! pályázat - változtak a határidők

info.szolnok.hu

2022.05.23. 12:00

Technikai okok miatt meghosszabbították a kreatív pályázat leadási, illetve a facebook-os közönségszavazás határidejét.

Hirdetés

Mutasd meg Szolnok szépségeit! Életkortól és lakóhelytől függetlenül várják a pályamunkákat, ezúttal két kategóriában - olvasható Szolnok városi honlapján és a Szeretem Szolnokot közösségi oldalán.

  1. Várjuk a tetszőleges technikával készült pályázatokat Szolnok szépségeiről. Cél olyan értékes pillanatok megragadása, amelyek bemutatják Szolnok természeti és épített értékeit, változatos rendezvényeit, egy-egy a városhoz kapcsolódó pozitív élményt, valamint alkalmasak arra, hogy erősítsék az itt élők, illetve a turisták városhoz való kötődését.
  2. Négy évszak – négy fotó: Szolnok jellegzetes ikonikus helyszíneiről, épületeiről, rendezvényeiről várunk fotókat fekvő elrendezésben. Pályázónként 4 fotó 4 különböző évszakról számít egy pályázatnak.

 

Kép: www.facebook.com/szeretemszolnokot

 

A pályázati anyag beküldési határideje:

2022. május 29.

Pályázati anyag beadása:

I. kategória: A tetszőleges technikával készült, lehetőleg digitálisan beküldhető és bemutatható pályaműveket (maximum 3 db pályázónként) a [email protected]e-mail címre várjuk. (Fotó esetén a felbontás: min. 1024X768, a videó hossza maximum 2 perc)

II. kategória: „Négy évszak – 4 fotó”: Szolnok jellegzetes ikonikus helyszíneiről, épületeiről, rendezvényeiről várunk fotókat fekvő elrendezésben. Hosszanti oldala mentén legalább 2000 pixeles/300 dpi-s legyen. 4 fotó egy pályázatnak felel meg

A pályázat értékelése:

A beérkező pályaműveket háromtagú zsűri értékel

Közönségszavazás

Közönségszavazáson az I. kategóriába tartozó azon pályamunkák vesznek részt, amelyek digitálisan megjeleníthetők a verseny facebook oldalán.

Közülük a közönségdíjat a közösségi oldalon legtöbb szavazatot kapott pályázat készítője veheti át. A közönség a „Szeretem Szolnokot” facebook oldalon tud szavazni – az ott megadott szabályok alapján - 2022. június 2-án (csütörtök) 12 óra és 2022. június 8-án (szerdán) 12 óra között.

A pályázat díjazása:

A két kategóriában a beérkező pályaművek közül a zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői, illetve a közönségszavazás nyertese értékes ajándékokban részesülnek, melynek felajánlói:

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata
AD Kreatív Stúdió és Digitális Nyomda
Béres Gyógyszergyár Zrt.
Szolnoki Sportcentrum
NHSZ Szolnok
RepTár

Fődíj: 100.000 forintos vásárlási utalvány

 

A közönségszavazás lezárása és a zsűri döntése után az eredmény végleges. A pályázat eredményeiről a pályázók e-mailben vagy telefonon kapnak értesítést.

A díjakat várhatóan 2022. júniusában, a városházán tartandó ünnepségen adjuk át. Az esemény pontos időpontjáról elektronikus úton levélben tájékoztatjuk az érintetteket.

 

Pályázati feltételek:

  • A II. kategóriában pályázók részvételükkel egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy pályamunkáikat a kategória díjait felajánló AD Kreatív Stúdió és Digitális Nyomda 2023-ban megjelenő naptárában külön térítés nélkül felhasználja.
  • A pályázó telefonos és e-mail-es elérhetőségének megadása, az adatkezelési tájékoztató jóváhagyása.
  • Egy pályázó maximum 3 pálymunkával pályázhat (a Szolnoki évszakok kategóriában 4 különböző évszakban készült fotó számít egy pályázatnak)
  • A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.
  • A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat a továbbiakban térítésmentesen felhasználja.
  • A pályázó – e-mailben megküldött linken keresztül elérhető online felületen -hozzájárulását adja adatai kezeléséhez.
Helyi hírek SzolnokSzeretem Szolnokot!pályázatfotópályázat